آمار اتحاد با امام
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو وبلاگ



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 15
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 15
بازدید ماه : 583
بازدید کل : 85923
تعداد مطالب : 106
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1

اتحاد با امام
راههای جلوگیری از نفوذ دشمنان
آیت ا... العظمی صافی گلپایگانی :

رمضان، بزرگترین دانشگاه‌ تربیتی اسلامی است

بسم ا...الرحمن الرحیم
سلام بر ماه مبارک رمضان! سلام بر روزه‌‌داران، این میهمانان خاص و خالص خداوند!

 

بسم ا...الرحمن الرحیم
سلام بر ماه مبارک رمضان! سلام بر روزه‌‌داران، این میهمانان خاص و خالص خداوند!
ماه مبارک رمضان، عید اولیاء ا... و میعاد اصفیاء ا... ، بهار قرآن کریم و موسم حضور در مساجد و بازگشایی یکی از بزرگترین دانشگاه‌های آموزشی تربیتی اسلامی است؛ دانشگاهی که کلاسهای بزرگ آن مساجد، نماز جماعت و مجالس موعظه و تبلیغ معارف اهل بیت(ع)است و مردم در هر درجه‌ای از علم و معرفت که باشند در آن شرف حضور دارند. دانشگاهی که کلاسهای کوچک آن خانه‌های شخصی و اتاقهای فردی مسلمانان است. دانشگاهی که کتابهای درسی آن قرآن مجید، نهج البلاغه، صحیفه کامله، دعای افتتاح و دعای معرفت‌بخش ابوحمزه است.
در این دانشگاه است که شوکت اسلام، عزت ایمان و نفوذ امر الهی پس از چهارده قرن در معرض نمایش قرار می‌گیرد و وجود و حیات اسلامی جامعه بزرگ و جهانی مسلمین ظاهر می‌شود و برکات الهی همه را غرق در وجد، سرور، نشاط و اقبال به خدا می‌نماید. باید این فرصت را غنیمت شمرد و از برنامه‌های انسان‌ساز و معرفت‌بخش آن استفاده کرد.
این ماه، بهار توبه، استغفار، خودسازی، اصلاح نفس، فرصت محاسبه و رسیدگی به اعمال و فصل ظهور برادری اسلامی، و اعانت به محرومان و دستگیری درماندگان و ترحّم بر زیردستان و احترام از سالمندان است، و انفاس روزه‌داران در آن ثواب تسبیح دارد.
باید حضور در مجالس دینی و جماعات، اظهار احساسات دینی، امر به معروف و نهی از منکر و اهتمام به همبستگی اسلامی در همه و همه جا چشمگیر و دشمن‌شکن باشد و عمق ایمان و تعهد مسلمانان را به اسلام، به قرآن، به استقلال و افتخار به حیثیات اسلامی به نمایش گذاشت. باید به دنیا نشان داد که در مقابل دنیای مادی و مادی‌گرایی کنونی، امت مسلمان و روزه‌دار هرگز متزلزل نخواهد شد و دیگران اگر در صنعت، استیلاء و استکبار قدرت یافته‌اند و با این زور و قلدری می‌خواهند فرهنگ منحط و فاسد خود را بر دنیا حاکم کنند، در اخلاق، در انسانیت در حیا و شرافت و وجدان و کرامت بشری بسیار پست و پوچ و بی محتوا می‌باشند و در چنین دنیایی، مؤمنان به اسلام، اخلاق و استقلال اسلامی خود را در برابر دشمنان حتی در ظاهر لباس و عادات متعارف حفظ می‌نمایند، و در حفظ مواقف و مواضع اسلامی سستی نخواهند کرد، و به این وعده الهی ایمان دارند که:
«وَلا تَهِنُوا وَلا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الأعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ».
*لطف ا... صافی/ رمضان 1433

انتهای خبر/ قدس آنلاین / کد خبر: 59919


صالحي: دمشق آرام است و نيازي به انتقال ايرانيان نيست
خراسان - مورخ دوشنبه 1391/05/02 شماره انتشار 18174

زاهدي- وزير امور خارجه کشورمان در حاشيه مراسم اولين سالگرد شهادت داريوش رضايي نژاد و در پاسخ به سوالي در مورد اوضاع بحراني دمشق و احتمال انتقال ايرانيان مقيم سوريه به کشور، گفت: سوريه آرام است و نيازي نيست در مورد اتباع ايراني ساکن در دمشق اقدامي صورت گيرد.وي همچنين درخصوص تحريم هاي اعمالي عليه کشورمان نيز گفت: دشمنان به دنبال فشار به جمهوري اسلامي ايران هستند و فکر مي کنند اگر به ايران فشار بياورند ملت تسليم اين فشارها مي شود و اين در حالي است که مقاومت يکي از عوامل محرک براي گام برداشتن در مسير تعالي است و بر مقاومت و پيشرفت ملت ايران هر روز افزوده مي شود.



سخنگوي وزارت خارجه: به طور جدي موضوع رفتار با اتباع و کاميون داران ايراني در ترکمنستان را پي گيري مي کنيم
خراسان - مورخ دوشنبه 1391/05/02 شماره انتشار 18174

انوار -رامين مهمانپرست سخنگوي وزارت خارجه درباره برخورد نامناسب مأموران ترکمنستان با اتباع و رانندگان ايراني در خاک اين کشور به خراسان گفت: اين مسئله يکي از جدي ترين مواردي است که در دستور کار وزارت خارجه در زمينه همکاري هاي دوجانبه با ترکمنستان قرار دارد هم چنين موارد کنسولي و اموري که مربوط به سفر تجار و اتباع ايراني و تردد کاميون هاي ايراني براي نقل و انتقال کالاي تجاري مورد توجه دو طرف است.وي افزود: متأسفانه در اين باره مشکلات زيادي وجود دارد و شايد در خيلي از مسائل مرزي کشورهاي همسايه موارد مشابهي وجود داشته باشد.مهمانپرست اظهار داشت: اين مسئله به صورت جدي و جزو اصلي ترين اموري بوده که تا کنون بين مسئولان وزارت خارجه دو کشور مطرح شده است.وي با اشاره به برگزاري نشست اخير کميسيون مشترک اقتصادي ايران و ترکمنستان در تهران گفت: در اين نشست که با حضور وزيران خارجه دو کشور برگزار شد در يکي از مهم ترين مباحث به تردد کاميون ها و مشکلاتي که کاميون داران ايراني دارند پرداخته شد.سخنگوي دستگاه ديپلماسي اظهار اميدواري کرد با پي گيري هايي که صورت مي گيرد و عزم و اراده اي که در مسئولان دو کشور براي رفع مشکلات وجود دارد و هم چنين ظرفيت هاي بسيار خوبي که براي توسعه روابط طراحي شده است شاهد از ميان رفتن موانع و مشکلات براي اتباع کشورمان همچنين رفت و آمد تجار و کاميون هايي که در اين مسير تردد دارند باشيم.در اين باره «بيگناه» يک کاميون دار ايراني به خراسان گفت: متأسفانه برخورد مأموران ترکمنستاني با اتباع ايراني و به ويژه کاميون داران ايراني بسيار نامطلوب است.وي در ادامه افزود: مأموران ترکمنستاني به هر بهانه اي با ايراني ها و به ويژه رانندگان کاميون رفتار ناشايستي دارند و آن ها را جريمه مي کنند. در برابر اعتراض هم بايد منتظر زندان بود. اين راننده کاميون تأکيد کرد: اين در حالي است که علاوه بر ايراني ها، رانندگان ترک و کشورهاي ديگر هم در ترکمنستان تردد دارند و با اين مشکلات مواجه نيستند.

وي در پايان از بي تفاوتي سفارت جمهوري اسلامي ايران در عشق آباد نسبت به اين مسئله انتقاد کرد.



دعاي روز دوم ماه مبارک رمضان
خراسان - مورخ یکشنبه 1391/05/01 شماره انتشار 18173

اللّهمّ قَرّبني فِيهِ اِلي مَرضاتِکَ و جَنّبني فِيهِ مِن سَخَطِکَ و نَقماتِکَ و وفّقني فِيهِ لِقَراءةِ آياتِکَ بِرَحمَتِکَ يا أرحَمَ الرّاحِمين.

خدايا نزديک کن مرا در اين ماه به سوي خشنودي ات و بر کنارم دار در آن از خشم و انتقامت و توفيق ده مرا در آن براي خواندن آيات قرآن به رحمت خودت اي مهربان ترين مهربانان.



در مراسم توديع و معارفه رئيس مرکز پژوهش هاي مجلس
لاريجاني: مرکز پژوهش ها تدوين استراتژي مجلس و بررسي دلايل گراني را در دستور کار قرار دهد
خراسان - مورخ یکشنبه 1391/05/01 شماره انتشار 18173

مراسم معارفه رئيس جديد مرکز پژوهش هاي مجلس برگزار شد و احمد توکلي پس از ۸سال از رياست اين مرکز خداحافظي کرد و جاي خود را به کاظم جلالي نماينده شاهرود و سخنگوي سابق کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس داد.

علي لاريجاني رئيس مجلس در سخناني در اين مراسم ضمن تقدير از زحمات احمد توکلي بر تدوين استراتژي مجلس و همچنين ارائه گزارشي از دلايل مسائل روزمره مانند گراني ها توسط مرکز پژوهش هاي مجلس تاکيد کرد.

 

علي لاريجاني: مرکز پژوهش ها بايد براي مجلس استراتژي داشته باشد

به گزارش ايسنا، علي لاريجاني در مراسم توديع و معارفه رييس مرکز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه مرکز پژوهش‌ها بايد داراي تحليل پايداري براي ارائه به مجلس از وضعيت کشور باشد، گفت: معمولا در مورد مسائل امنيت ملي گزارشي از وضعيت کشور تهيه مي‌شود و به عنوان پايه کار مطرح مي‌گردد، بر اين اساس توصيه‌ام بر اين است که هر سال مرکز پژوهش‌ها گزارش و تحليلي را به نمايندگان ارائه دهد تا نمايندگان از وضعيت کشور تحليل مشترکي داشته باشند.

لاريجاني با بيان اينکه مرکز پژوهشها بايد براي مجلس استراتژي داشته باشد،‌ گفت: شان مرکز پژوهش‌ها داشتن استراتژي براي کل کشور نيست، اما اقتضا مي‌کند که اين مرکز استراتژي براي پارلمان داشته باشد، اين کار در دوره هشتم از مرکز پژوهش‌ها خواسته شد که کار اوليه‌اي تهيه و ارائه گرديد اما شباهتي به استراتژي نداشت. به گفته وي، استراتژي مرکز پژوهش‌ها بايد براي چهار سال کار مجلس باشد تا با مشخص کردن اولويت‌ها بتوان ظرفيت‌سازي کرد. رييس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه مرکز پژوهش‌ها بايد اولويت‌هاي کار مجلس را در بخش‌هاي مختلف همچون مسکن، عمران، صنعت، کشاورزي و سياست داخلي و خارجي مشخص کند، افزود: در برخي مواقع لوايحي از دولت و يا طرح‌هايي از سوي نمايندگان در مجلس مطرح مي‌شود که اولويت کار مجلس نيست، اين موضوع در دوره‌هاي مختلف مجالس نيز ديده مي‌شد که تمامي آن به دليل وجود خلاء نبود استراتژي و اولويت براي مجلس است، به طوري که هر کسي هر فکري را مي‌کرد به مجلس مي‌آورد و تبديل به قوانين مازاد مي‌شد. به گزارش ايسنا، رييس قوه مقننه با تاکيد بر اينکه مرکز پژوهش‌ها بايد ارتباط بيشتري با نخبگان داشته باشد، گفت: مرکز پژوهش‌ها بايد به سراغ نخبگان برود و با پهن کردن تور، آنها را جذب کند نه اينکه منتظر باشد که نخبگان به سراغ مرکز بيايند، در حال حاضر وضعيت به گونه‌اي است که بعضا شاهد حضور نخبگان در دستگاه‌ها نيستيم که بايد از اين ظرفيت به خوبي استفاده کرد.

 

مرکز پژوهش ها دلايل گراني را بررسي کند

به گزارش ايسنا، رييس قوه مقننه در عين حال خاطر نشان کرد: گاهي رويدادهايي خارج از پيش‌بيني‌هاي قبلي در کشور رخ مي‌دهد که در اين زمينه مطلوب است که مرکز پژوهش‌ها تحليل‌هاي مقدماتي نسبت به تمامي وقايع داشته باشد و آن را به نمايندگان ارائه دهد چرا که نمايندگان به عنوان عناصر سياسي کشور بايد بتوانند در تمامي موارد اظهارنظر دقيق کنند. لاريجاني ادامه داد: مثلا در حال حاضر موج گراني در کشور وجود دارد که مرکز پژوهش‌ها مي‌تواند در گزارشي دلايل رشد گراني و اقدامات براي مقابله با آن را بررسي کرده و آن را به نمايندگان ارائه دهد. وي اضافه کرد: در مورد حوادث خارجي نيز اتفاقاتي در سطح دنيا رخ مي‌دهد که ضروري است مرکز پژوهش‌ها گزارش‌هايي در اين رابطه به نمايندگان ارائه دهد، به طور مثال در شرايط کنوني موضوع کشتار وسيع مسلمانان ميانمار و آواره کردن هزاران مسلمان در اين کشور وجود دارد که مرکز پژوهش‌ها بايد در اين رابطه گزارشاتي را ارائه دهد.

 

توکلي نظرات خود را در گزارش هاي مرکز پژوهش ها اعمال نمي کرد

به گزارش ايسنا، لاريجاني در بخش ديگري از سخنانش با تبريک فرا رسيدن ماه مبارک رمضان، از زحمات توکلي در هشت سال تصدي پست رياست مرکز پژوهش‌ها قدرداني کرد و گفت: آقاي توکلي در طول دو دوره مجالس هفتم و هشتم زحمات خوبي کشيده‌اند که مطمئنا اقدامات ايشان در چنين زمان مختصري نمي‌گنجد. بنده تاييد مي‌کنم که ايشان نظرات خود را در ارائه گزارش‌هاي پژوهشي و علمي مرکز اعمال نمي‌کردند و حتي گاهي در جلسات کميسيون تلفيق شاهد بودم که نظرات کارشناسان با رييس مرکز تفاوت داشت، اين رويکرد نکته مثبتي است که باعث نشاط علمي مي‌شود. وي ادامه داد: در دوره رياست آقاي توکلي در مرکز پژوهش‌ها،‌ارتباط خوبي با مجموعه هاي علمي برقرارشد که مطمئنا اين ارتباطات براي موفقيت بيشتر مجلس، ايجاد نشاط علمي و استفاده از استعداد نخبگان بسيار مفيد بوده است.رييس مجلس شوراي اسلامي در پايان تاکيد کرد که جلالي نيروي تازه نفسي براي اين مرکز هست که ديدگاه‌هايش مي‌تواند براي آينده مرکز مفيد باشد.

 

توکلي: رفيق‌بازي نکردم

رئيس سابق مرکز پژوهش‌هاي مجلس نيز در اين مراسم با بيان اينکه ما در مرکز از آوردن دوست و رفيق پرهيز کرديم، گفت: مرکز پژوهش‌ها در تدوين و تصويب حدود ۲۰ قانون مهم نقش محوري داشت.به گزارش فارس، احمد توکلي نماينده مردم تهران و رئيس سابق مرکز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي روز گذشته طي سخناني در مراسم توديع و معارفه‌ رئيس مرکز پژوهش‌هاي مجلس ‌ضمن تشکر از بنيانگذاران و پيشينيان اين مرکز ‌اظهار داشت: در مرکز پژوهش‌ها ما اصل را بر ارتقاء نيروهاي داخلي گذاشتيم و در اين مسير اکثر مديران قبلي که استعفا داده بودند، با نيروهاي تازه نفس جابه‌جا شدند؛ همچنين ما در مرکز نيروهايي که ماندند، مانند آقاي پورسيد، قاسمي، محمدخاني و اخوان را ارتقاء داديم؛ همچنين ما در مرکز از آوردن دوست و رفيق پرهيز کرديم و تعداد انگشت‌شمار هم که از دوستان ما بودند، به دليل شايستگي در مرکز حضور داشتند.وي گفت: شکستن دايره محدود همکاران از ديگر اقداماتي بود که ما انجام داديم؛ ما دايره همکاران بيروني مرکز را شکستيم و با عالمان و خبرگان ارتباط گرفتيم که اين مسئله کاهش هزينه سرانه را هم به همراه داشت؛ همچنين ما شبکه نخبگان را هم از طريق اينترنت تشکيل داديم که در اين مسير موفق نبوديم.توکلي گفت: راهبرد اصلي ما اين بود که عالمانه، خيرخواهانه و مستقلانه کار کنيم؛ شرط توفيق در تأثيرگذاري عينيت، خيرخواهي در مقياس ملي و استقلال از هرنوع فشار است.

 

مرکز پژوهش ها در 20 قانون مهم نقش محوري داشت

نماينده مردم تهران همچنين اظهار داشت: براي تأمين استقلال به تمايلات دولت يا مجلس يا ارکان ديگر توجه نکرديم و مرکز به روش متعهد بود نه به نتيجه.وي گفت: در برخي موارد ما از نظر دولت به رغم جو شديد عليه آن حمايت کرديم؛ به طور مثال در قانوني دانستن انحلال سازمان مديريت، دفاع از نقش دولت در بانک مرکزي، مخالفت با حق رأي اتاق بازرگاني در شوراها همراه با دولت و مخالفت با افزايش هزينه‌هاي دولت از جمله مواردي بود که ما با نظر دولت همراهي کرديم.رئيس سابق مرکز پژوهش‌هاي مجلس اظهار داشت: مرکز پژوهش‌ها درتصميم و تطبيق حدود 20 قانون از جمله قانون مديريت خدمات کشوري، قانون مجازات اسلامي، قانون امور گمرکي، قانون مبارزه با قاچاق کالا، قانون نفت، قانون سياست‌هاي کلي اصل 44 و قانون هدفمندسازي يارانه‌ها نقش محوري داشت.وي اضافه کرد: کل گزارش‌هاي مرکز در دوره ششم 945، در دوره هفتم 2هزار و 114 و در دوره هشتم 2هزار و 589 گزارش بود.

 

کاظم جلالي: مرکز پژوهش‌ها نيازمند آسيب‌شناسي دقيق و تجديدساختار است

رييس مرکز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه محوريت اين مرکز بايد علمي و کارشناسانه باشد گفت: نظر اشخاص و اميال و خواسته‌هاي ديگران نمي‌تواند بر اين مرکز تاثيرگذار باشد. به گزارش ايسنا، کاظم جلالي که در مراسم معارفه خود به عنوان رييس مرکز پژوهش هاي مجلس سخن مي‌گفت، ضمن تشکر از تلاش‌هاي احمد توکلي طي هشت سال رياست اين مرکز گفت: مرکز پژوهش‌ها از ابتدا تاکنون نقش موثري را در حوزه تقنين کشور ايفا کرده است و طبيعي است که پس از هفده سال که از عمر اين مرکز مي‌گذرد، اين مرکز نيازمند آسيب‌شناسي دقيق و تجديدساختار است.وي تاکيد کرد: البته در خصوص تجديدساختار اقداماتي در دوره گذشته انجام شد که در اين دوره با نظر مديريت جديد پيگيري و اعمال مي‌شود.



توکيو تحريم بيمه اي اروپا را دور زد
نخستين محموله نفت صادراتي ايران با بيمه دولت ژاپن بارگيري شد
خراسان - مورخ یکشنبه 1391/05/01 شماره انتشار 18173
نويسنده: گروه سياسي political@khorasannews.com

با گذشت حدود يک ماه از آغاز تحريم هاي يک جانبه آمريکا و اتحاديه اروپا که با هدف ممانعت از صادرات نفت ايران به ديگر کشورها شروع شد. روز گذشته ۲ نفت کش ژاپني نخستين محموله نفتي ايران را که قرار است با پوشش بيمه اي دولت ژاپن به اين کشور ارسال شود، بارگيري کردند، تا بر اين اساس تا انتهاي جولاي در مجموع حدود ۳ ميليون بشکه نفت از ايران به ژاپن انتقال دهند.از سوي ديگر به گزارش راديو آلمان برخي مقامات آمريکايي مدعي شدند: ايران با تهيه برنامه هايي خود را آماده اخلال در روند ارسال نفت به بازارهاي جهاني مي کند.

مشروح گزارش در پي مي آيد.

توکيو تحريم بيمه اي اروپا را دور زد

به گزارش فارس به نقل از پرس تي وي، دولت ژاپن با هدف تداوم واردات نفت از ايران، اولين محموله نفت ايران را که از پوشش بيمه اي دولت اين کشور برخوردار است با ۲ تانکر ژاپني بارگيري کرد.منابع مطلع در بخش خصوصي و دولتي ژاپن به رويترز گفتند: دولت ژاپن اوايل اين هفته قراردادهايي را با ۲ شرکت حمل و نقل دريايي داخلي خود به منظور تأمين پوشش بيمه اي براي ۲ سوپر تانکر اين کشور که قرار است تا انتهاي جولاي در مجموع حدود ۳ ميليون بشکه نفت از ايران به ژاپن انتقال دهند، منعقد کرده است.مجلس ژاپن يک ماه پيش، براي مقابله با تحريم بيمه اي اتحاديه اروپا عليه محموله هاي نفتي ايران، طرحي را به تصويب رساند که به موجب آن دولت اين کشور موظف شد، پوشش بيمه اي به ارزش 7.6 ميليارد دلار براي تانکرهاي حامل نفت ايران به ژاپن فراهم کند.در همين حال، منابع مطلع در دولت چين روز جمعه اعلام کردند: پس از حل اختلاف شرکت پالايشگاهي سينوپک چين و شرکت ملي تانکر ايران بر سر کرايه حمل نفت ايران، چين، بزرگ ترين مشتري نفت ايران تمام حجم نفت توافق شده طبق قراردادهاي منعقده را در ماه جولاي از ايران دريافت خواهد کرد.

 

ابتکار يک شرکت خصوصي براي دور زدن تحريم نفت

در همين راستا يک شرکت خصوصي ايراني براي دور زدن تحريم نفتي اروپا عليه ايران، ابتکار هوشمندانه اي را به کار برده و پالايشگاهي تعطيل شده در فرانسه را خريداري کرده است تا توانمندي اقتصاد ايران را در سخت ترين تحريم ها نشان دهد.به گزارش فارس در تازه ترين اقدام، يک شرکت خصوصي ايراني اقدام به خريد يک پالايشگاه ورشکسته فرانسوي کرده است. اين گزارش مي افزايد: واقعيت آن است که خريد سهام پالايشگاه ها در کشورهاي مختلف، يکي از روش هاي متداول بازاريابي فروش نفت در جهان و يکي از ابزارهاي مهم تثبيت اين بازارها در کشورهاي مصرف کننده از سوي کشورهاي توليد کننده نفت به حساب مي آيد. ايران تا کنون از اين ابزار بازاريابي نفت خام به دلايل مختلف از محدوديت قوانين تا کم کاري نهادهاي دولتي کوچک ترين بهره اي نبرده است.به گزارش فارس، شرکت تدبير انرژي به عنوان يک شرکت خصوصي، براي بهره مند شدن از سود اقتصادي و همچنين گشودن گره اي در تعامل نفتي ايران و اروپا و شکستن تحريم هاي مورد حمايت آمريکا، براي خريداري و راه اندازي مجدد اين واحد پالايشگاهي در فرانسه که از ۶ يا ۷ ماه پيش تعطيل شده، اقدام کرده است.بر اين اساس، علاوه بر بهره مندي از بازار فرآورده هاي نفتي در فرانسه و اروپا، اين شرکت خصوصي ايراني با خريد نفت خام ايران و مصرف آن در پالايشگاه فرانسوي خود، مي تواند گام موثري براي زير پا گذاشتن (و نه حتي دور زدن) تحريم ها پيدا کند. اقدامي که به طور متقابل منافع اقتصادي را براي ايران و فرانسه به شکل همزمان در پي خواهد داشت.همچنين به گزارش فارس رويترز طي گزارشي نوشت در ادامه تلاش هاي تهران براي دور زدن تحريم هاي غرب، شرکت هاي خصوصي گمنام، نفت ايران را به تجار نفتي اروپايي عرضه مي کنند.نفت ايران براي ارسال به ترکيه اکنون به بندر سيدي کرير در سواحل مصر در مديترانه فرستاده مي شود و از آن جا توسط شرکت هاي کوچک به بازار نفت اروپا عرضه مي شود.

 

ادعاي مقام هاي آمريکايي

از سوي ديگر به گزارش راديو آلمان مسئولان دولتي آمريکا مدعي شدند که ايران در صدد تدارک برنامه هايي براي اخلال در روند معاملات بين المللي نفت از طريق حمله به سکوهاي نفتي و نفت کش هاست. روزنامه «وال استريت ژورنال» از قول مسئولان دولتي آمريکا مي نويسد که «اين اطلاعات بر داده هاي جديد سازمان هاي امنيتي استوار است.»

به ادعاي مقامات آمريکايي، ايران مي تواند به تأسيسات نفتي در خليج فارس يا خارج از آن حمله کند. اين برنامه مي تواندبدون يک جنگ آشکار نيز پي گيري و عملي شود.به نقل از منابع آمريکايي اين اقدامات مي تواند به عنوان واکنش ايران به تحريم هاي بين المللي و تهديد اسرائيل به بمباران تأسيسات اتمي ايران صورت گيرد.بر اساس اين گزارش مقامات رسمي آمريکا توضيح بيشتري درباره منابع اطلاعاتي و امنيتي نداده اند، اما تحليل گران بر اين باورند که سخنان مقامات ايراني و نمايندگان مجلس که در رسانه ها بازتاب داشته، اين احتمال را افزايش داده که ايران در صدد واکنش هاي تهاجمي تري در قبال تحريم هاي جهاني باشد.سخنگويان وزارت دفاع آمريکا و سرويس مخفي اين کشور (سيا) ازارائه هرگونه توضيحي درباره وجود چنين اطلاعاتي در مورد حمله احتمالي ايران به تأسيسات نفتي خودداري کرده اند.

 

حمايت اندک اسرائيلي ها از حمله يک جانبه رژيم صهيونيستي به ايران

به گزارش فارس، خبرگزاري رويترز بر اساس نتايج يک نظرسنجي از حمايت اندک اسرائيلي ها از حمله يک جانبه اسرائيل عليه ايران خبر داد. بر اساس اين گزارش، نتايج نظرسنجي يک روزنامه صهيونيستي به نام «معاريو» نشان داد که تنها ۱۹ درصد از اسرائيلي ها با حمله يک جانبه تل آويو به ايران موافقند، حتي اگر بدانند که فشارهاي ديپلماتيک بين المللي نتواند ايران را از دستيابي به اهداف هسته اي اش بازدارد.در اين نظرسنجي، ۲۶ درصد از شرکت کنندگان گفتند تنها با حمايت آمريکا بايد به ايران حمله کرد.بيشترين رأي در اين نظرسنجي با ۲۹ درصد به گزينه «عدم حمله به ايران، در هيچ صورتي» داده شده بود؛ ضمن اين که ۲۶ درصد شرکت کنندگان نيز گفته بودند پاسخي براي اين سوال ندارند.



درخواست روسيه از ايران براي پيگيري نکردن غرامت ۴ ميليارد دلاري قرارداد اس ۳۰۰
خراسان - مورخ یکشنبه 1391/05/01 شماره انتشار 18173
نويسنده: انوار political@khorasannews.com

پس از چند روز از انتشار اخباري به نقل از منابع غيررسمي مبني بر اين که روسيه قصد دارد از ايران بخواهد شکايت خود به ديوان داوري بين المللي براي دريافت غرامت ۴ ميليارد دلاري تحويل ندادن سامانه هاي موشکي اس ۳۰۰ را پس بگيرد، الکساندر لوکاشوويچ سخنگوي وزارت خارجه روسيه با بيان اين که امکان حل دوجانبه اين مسئله وجود دارد از ايران خواست تا موضوع قرارداد اس ۳۰۰ را به مراجع بين المللي نکشاند.

سخنگوي وزارت خارجه روسيه: ايران زير پا گذاشتن قرارداد "اس ـ 300" را به دادگاه نکشاند

سخنگوي وزارت امور خارجه روسيه از ايران خواست براي زير پا گذاشتن قرارداد فروش اس-300 به ايران نزد مراجع بين المللي شکايت نکند. به گزارش ايسنا، خبرگزاري "نووستي" به نقل از الکساندر لوکاشوويچ، سخنگوي رسمي وزارت امور خارجه روسيه گزارش داد: روسيه منکر حق ايران براي تقديم دادخواست به دادگاه نيست، اما بدون اين کار نيز مي توان مسئله مناسبات دوجانبه مسکو و تهران را حل کرد. لوکاشوويچ اظهار کرد: البته اين حق مسلم هر کشور است که به دادگاه بين المللي شکايت کند، اما ما معتقد بوده و هستيم که اين روشي نيست که بتواند مسئله را حل کند. سخنگوي رسمي وزارت امور خارجه روسيه مدعي شد که انگيزه  تصميم روسيه در اين باره مطابق با قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل به اطلاع طرف ايراني رسانده شده است. قرارداد فروش سيستم هاي "اس-300" به ايران در ماه دسامبر 2007 امضا شد و قرار بود روسيه ۵ سيستم موشکي پدافند هوايي "اس ـ 300" به مبلغ حدود 800 ميليون دلار را به ايران بفروشد. اما دميتري مدودف، رئيس جمهور روسيه در ماه سپتامبر 2010 با صدور فرماني تحويل سيستم هاي "اس ـ 300"، تجهيزات زرهي و هواپيما، بالگرد و ناوهاي جنگي به ايران را ممنوع کرد و مدعي شد اين دستور مطابق قطعنامه 1929 شوراي امنيت سازمان ملل، مورخ 9 ژوئن سال 2010 (19 خرداد 1389) صادر شده است. قرارداد فروش اين سيستم ها به ايران با مخالفت جدي غرب روبه رو بود. سيستم هاي "اس-300" ويژه دفاع از موسسات صنعتي، نهادهاي دولتي، پايگاه هاي نظامي و مقرهاي فرماندهي در برابر حملات هوايي و فضايي دشمن است. اين سيستم قادر به نابودسازي اهداف بالستيک بوده و از قابليت حمله به اهداف زميني نيز برخوردار است. تازه ترين نوع سيستم "اس-300" مي تواند هواپيماهاي دشمن را در فاصله 150 کيلومتري و ارتفاع 27 کيلومتري نابود کند. ايران در شکايت از روسيه به دليل نقض تعهدات ناشي از اين قرارداد، دادخواستي 4 ميليارد دلاري را به دادگاه داوري بين المللي در ژنو تقديم کرده است.

 

کامرسانت: موضوع اس ۳۰۰ در ديدار لاوروف و صالحي نيز بررسي شده بود

اوايل هفته گذشته روزنامه روسي کامرسانت گزارش کرد که روسيه در تلاش است ايران را به صرف نظر کردن از شکايتش متقاعد کند. اين روزنامه به نقل از منابعي در سرويس همکاري نظامي و فني فدرال روسيه گزارش داد: شکايت ايران مسئله اي آزار دهنده است که اميدواريم از شر آن راحت شويم. اين روزنامه افزود: اين مسئله در ديدار سرگئي لاوروف، وزير امور خارجه روسيه از ايران در نيمه ماه ژوئن مورد بحث قرار گرفت. با اين حال تهران از شکايتش خودداري نکرد.

 

دويچه وله: ايران شکايت خود را ۱۳آوريل به دادگاه ژنو تقديم کرده است

در همين حال دويچه وله در گزارشي در اين باره نوشت: مقام هاي روسيه ۱۶۸ ميليون دلار پيش پرداخت ايران را با بهره  اي که به آن تعلق مي گرفت به ايران بازگرداندند اما وزارت دفاع ايران به دليل نقض قرارداد منعقد شده بين دو کشور، عليه روسيه به ديوان داوري بين المللي ژنو شکايت کرد.به گزارش منابع مختلف، ايران دادخواست خود را ۱۳ آوريل (۲۵ فروردين) به دادگاه ژنو تقديم کرده است. احمد وحيدي، وزير دفاع ايران نيز پيش تر به رسانه هاي ايراني گفته بود: «اين موضوع روال طبيعي خود را طي مي کند و بحث در مورد آن به داوري سپرده شده و ما ادعاي خسارتي داريم که تصميم گيري در اين باره به داوري سپرده شده است.»روزنامه  ايزوستيا، چاپ مسکو نيز خبر داده که ايران شکايت خود از شرکت "روس ابارون اکسپورت" را به ديوان داوري ژنو تقديم کرده است. روزنامه روسي مي نويسد:«وزارت دفاع ايران بابت فسخ قرارداد تحويل سامانه اس ۳۰۰ غرامتي حدود ۳ ميليارد و ۹۸۵ ميليون دلار طلب کرده است.»پيشتر نيز يک مقام سازمان فدرال همکاري هاي نظامي و فني روسيه با ابراز ناخرسندي از اقدام ايران در اين باره گفته بود، مسائل مالي قرارداد لغو شده در سطح دوجانبه حل مي شود و روسيه در خصوص پرداخت ۴ ميليارد دلارغرامت مورد تقاضاي ايران به خاطر تحويل ندادن اس ۳۰۰ مذاکره نخواهد کرد.النا دونايوا، کارشناس ارشد بخش ايران «موسسه شرق شناسي علوم روسيه» در گفت وگو با دويچه وله مي گويد، گرچه ايران عليه روسيه شکايت کرده، ولي هنوز دادگاهي تشکيل نشده است.وي مي افزايد: «جمهوري اسلامي ايران در زمان فسخ قرارداد از سوي روسيه و به دليل عدم ارسال اس ۳۰۰ دلسرد شده بود و عليه روسيه شکايت کرد. ايران شايد بخواهد به عنوان عامل فشار از آن استفاده بکند.»

«دونايوا» پيش بيني مي کند در صورت جدي شدن ماجراي شکايت ايران، حتي امکان قطع رابطه ميان دو کشور نيز وجود دارد.روزنامه  روسي ايزوستيا در گزارش مربوط به شکايت ايران عليه روسيه نوشته است که روسيه ظرف سال هاي گذشته از تحويل قطعات يدکي ميگ هاي روسي هم سر باز زده است.

 

مشکل موشک هاي اس ۳۰۰ با روي کار آمدن پوتين حل خواهد شد

اين گزارش مي افزايد: کارشناساني که با دويچه وله گفت وگو کرده اند، متفق القول هستند که تحويل ندادن سيستم موشکي اس ۳۰۰ به دليل صلاح ديدهاي سياسي بوده است.صفراف از مرکز مطالعه ايران معاصر در مسکو تاکيد مي کند که تحويل موشک اس ۳۰۰ به ايران به اوضاع بين المللي و مسائل مهم منطقه اي ازجمله بحران سوريه هم بستگي دارد.النا دونايوا، کارشناس ارشد روسي مي گويد، مشکل موشک هاي اس ۳۰۰ با روي کار آمدن دوباره پوتين به عنوان رياست جمهوري حل خواهد شد. او دليل مي آورد که مناسبات نظامي کشورش با ايران هيچ وقت قطع نشده و مقام هاي روسي تا به  حال فقط گفته اند که تحويل موشک هاي اس ۳۰۰ به تعويق افتاده است.

کوثري: موضوع قرارداد اس ۳۰۰در جلسه امروز نمايندگان با وزير دفاع بررسي مي شود

اسماعيل کوثري نماينده تهران و عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي در پاسخ به اين سوال که چرا روسيه از جمهوري اسلامي ايران خواسته که شکايت خود را پس بگيرد به خراسان گفت: اين اقدام روسيه تغيير موضع محسوب شده و در اين مقطع از اهميت زيادي برخوردار است.وي افزود: ما نمي دانيم که اين درخواست در روند شکايت ايران از روسيه طبيعي است يا اين که يک اقدام ويژه است.کوثري گفت: نمايندگان اين مسئله را از سردار وحيدي وزير دفاع که امروز مهمان کميسيون هستند خواهند پرسيد.وي در پاسخ به اين سوال که واکنش ايران چه بايد باشد تاکيد کرد: به طور حتم واکنش جمهوري اسلامي ايران به درخواست روسيه به شرايط منطقه بستگي دارد.



 

ايران ترور مقام هاي دولت سوريه را محکوم کرد
خراسان - مورخ شنبه 1391/04/31 شماره انتشار 18172
نويسنده: گروه سياسي political@khorasannews.com
ستاد کل نيروهاي مسلح:ملت و دولت سوريه تصميم گرفته است در برابر زياده خواهي آمريکا و همپيمانانش بايستد

در پي انفجار تروريستي مقابل ساختمان امنيت سوريه که به کشته شدن سپهبد «داوود راجحه» وزير دفاع و جمعي از مقام هاي دولتي سوريه منجر شد، ستاد کل نيروهاي مسلح در بيانيه اي، اين اقدام را محکوم کرد.در همين حال علي اکبر صالحي وزير خارجه کشورمان نيز در تماسي تلفني با همتاي سوري خود ضمن همدردي با ملت و دولت سوريه، اين اقدام تروريستي را محکوم کرد.احمد وحيدي وزير دفاع نيز تاکيد کرد که تهران به قدرت ارتش سوريه، براي ايجاد امنيت اطمينان دارد.

 

ستاد کل نيروهاي مسلح:آمريکا و کشورهاي عربي مرتجع، از ترور مقامات سوري پشيمان خواهند شد

ستاد کل نيروهاي مسلح در بيانيه‌اي به مناسبت اقدام تروريستي اخير، عليه مقامات سوري اعلام کرد:‌ ملت و دولت سوريه تصميم گرفته‌اند در برابر زياده‌خواهي‌هاي آمريکا و هم‌پيمانان اروپايي و منطقه‌اي آن بايستند و تاکنون نيز به خوبي از عهده اين کار برآمده‌اند و با وجود فشارهاي زيادي که از سوي استکبار جهاني عليه آن کشور و جريان مقاومت وارد شده است، نيروهاي شيطاني چاره‌اي جز عقب‌نشيني نخواهند داشت. بدون ترديد تروريسم دولتي آمريکايي‌ها و رژيم صهيونيستي به شکست محکوم است.به گزارش فارس در بخش ديگري از اين بيانيه آمده است: هرچند ترور وزير دفاع و ساير شخصيت‌هاي سوري يک ضايعه به حساب مي‌آيد، ليکن هر يک از اعضاي ارتش سوريه خود يک وزير دفاع به شمار مي‌آيند.اين بيانيه در پايان مي‌افزايد: دستپاچگي آمريکايي‌ها، صهيونيست‌ها، کشورهاي عربي مرتجع و مدعيان حقوق بشر اروپايي، در نحوه موضع گيري در خصوص انفجارات و ترورهاي اخير پرده از عملکرد ددمنشانه آنها برمي‌دارد و به خوبي دخالت مستقيم و آشکار آنها را در اين گونه جريانات به اثبات مي‌رساند. مسلما دير نيست زماني که اين کشورها تاوان اشاعه تروريسم را خواهند پرداخت.

در همين حال به گزارش ايرنا به نقل از بخش اطلاع رساني سفارت ايران درسوريه، سردار "احمد وحيدي" درگفت و گوي تلفني با سپهبد "فهد جاسم الفريج" وزير دفاع جديد سوريه گفت: ما اطمينان داريم ارتش قدرتمند سوريه، آمريکا و حاميان منطقه اي و اسراييل را، در رسيدن به اهداف شان ناکام خواهد گذاشت.وي با تاکيد بر اين که رژيم صهيونيستي و تروريست ها نمي توانند اراده قوي ارتش سوريه را با اعمال تروريستي خود تحت تاثير قرار دهند، افزود: ما اطمينان داريم که آنها نخواهند توانست با اين اعمال و مديريت جنگ رواني در سوريه، حاشيه امني را براي اسراييل ايجاد کنند.وزير دفاع جديد سوريه نيز در اين گفت و گوي تلفني ضمن تشکر از ابراز تسليت وزير دفاع ايران تصريح کرد: ما اطمينان داريم سوريه به رهبري بشار اسد رييس جمهوري اين کشور با يک طرح (توطئه) صهيونيستي - آمريکايي مواجه است. هدف آن نيز شکست سوريه و محور مقاومت است. وحيدي در پايان سمت جديد همتاي سوري خود را به وي تبريک گفت.

 

صالحي با ملت و دولت سوريه ابراز هم دردي کرد

در همين راستا 'علي اکبر صالحي' وزير امور خارجه جمهوري اسلامي ايران، انفجار تروريستي در دفتر شوراي امنيت ملي سوريه در دمشق را محکوم کرد.به گزارش ايرنا وي هم چنين در گفت وگوي تلفني با 'وليد المعلم' وزير امور خارجه سوريه، همدردي ملت و دولت ايران را با ملت و دولت سوريه ابراز کرد.

 

لاريجاني:مدعيان مبارزه با تروريسم پشت صحنه ترور را طراحي مي کنند

در همين حال رييس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به ترور برخي مسئولان نظامي سوريه گفت: کشورهاي مدعي مبارزه با تروريست در اين مسئله هيچ گونه موضع گيري نکرده اند و اين اقدامات را، نشانه مهمي به منظور ايجاد تغييرات در سوريه مي دانند. بنابراين اين مدعيان پشت صحنه ترور را طراحي مي کنند.به گزارش ايرنا، 'علي لاريجاني' در گردهمايي بزرگ ائمه جمعه و جماعات و مبلغان استان مازندران گفت: آنها به دنبال آشفته سازي در سوريه و تاثيرگذاري در جلسه شوراي امنيت بوده و حتي يک موضع گيري نسبت به محکوميت ترورها نداشته اند.لاريجاني با اشاره به اين که امروز يک دوره توحش مدرن را در صحنه بين المللي تجربه مي کنيم، گفت: توحش و درندگي آنان، همانند اقدامات گذشته شان است. بايد بشناسيم که دشمن از چه استراتژي استفاده مي کند تا آن را علاج کنيم.

 

کاخ سفيد: ماموريت عنان نمي تواند ادامه داشته باشد

اين درحالي است که خبرگزاري فرانسه شامگاه پنجشنبه در خبري از واشنگتن به نقل از کاخ سفيد اعلام کرد :‌ ماموريت کوفي عنان نماينده سازمان ملل و اتحاديه عرب در سوريه نمي تواند ادامه داشته باشد.به گزارش ايرنا کاخ سفيد وتوي قطعنامه شوراي امنيت سازمان ملل، از سوي روسيه و چين را علت اين موضوع اعلام کرد.جي کارني سخنگوي کاخ سفيد به خبرنگاران گفت :‌ شکست شوراي امنيت سازمان ملل به اين معناست که ماموريت عنان نمي تواند ادامه داشته باشد.روسيه و چين روز پنجشنبه قطعنامه مورد حمايت کشورهاي غربي را عليه سوريه وتو کردند. در اين قطعنامه سوريه به اعمال تحريم ها تهديد شده بود.

از سوي ديگر يک روزنامه سوييسي با اشاره به نفوذ جمهوري اسلامي ايران در منطقه خاورميانه، به کشورهاي غربي توصيه کرد که در خصوص سوريه با ايران مذاکره کنند.به گزارش ايرنا، روزنامه سوييسي 'تاگس آنزيگر' تصريح کرد: طرح 'کوفي عنان' نماينده ويژه سازمان ملل در سوريه، بهترين راه حل در اين کشور است.اين روزنامه سوييسي تاکيد کرد که بايد بر اساس پيشنهاد کوفي عنان عمل کرد و ايران را به فرآيند يافتن راه حلي براي سوريه پيوند داد.اين روزنامه با اشاره به تلاش آمريکا براي حضور نداشتن ايران در مذاکرات مربوط به سوريه، خاطرنشان کرد علت شکست مذاکرات در خصوص سوريه حضور نداشتن ايران بوده است.'تاگس آنزيگر' با اشاره به اين که روسيه به اندازه ايران در سوريه نفوذ ندارد، تاکيد کرد: با ناديده گرفتن خواست ايران در سوريه نمي توان به چيزي دست پيدا کرد.روزنامه سوييسي در ادامه توصيه خود نوشت: براي اين که منافع غرب و ايران در سوريه همسو شود، باب مذاکره و ارتباط با تهران بايد باز شود.تاگس آنزيگر در پايان خاطرنشان کرد که با توجه به نفي اقدام نظامي در سوريه، بايد به ايران به عنوان آخرين شانس حل موضوع سوريه روي آورد و با اين کشور با نفوذ در منطقه وارد مذاکره شد.



ادعاي کاخ سفيد درباره دور زدن تحريم ها توسط ايران
خراسان - مورخ شنبه 1391/04/31 شماره انتشار 18172
نويسنده: گروه سياسي political@khorasannews.com

در حالي که جمهوري اسلامي ايران راهکارهايي را براي دور زدن تحريم هاي نفتي غرب اتخاذ کرده است، دولت آمريکا مدعي برخي شيوه ها در دور زدن تحريم ها شده و در همين راستا ادعا کرده که خطوط کشتيراني ايران براي دور زدن تحريم نفتي از پرچم ساير کشورها استفاده مي کنند.

اين در حالي است که پيشتر عطاء ا... صدر، مديرعامل سازمان بنادر و دريانوردي ايران از اعلام آمادگي ايران براي تحت پوشش قرار دادن تمامي کشتي هاي خارجي که وارد آب هاي کشورمان مي شوند، خبر داده بود. به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري «رويترز»، دولت آمريکا با ادعاي اين که کشتي هاي ايراني همچنان از پرچم هاي ساير کشورها به منظور تلاش براي فرار از تحريم هاي اعلام شده عليه اين کشور استفاده مي کنند، به صنعت دريايي هشدار داد. بر اساس اين ادعا، سيرالئون در غرب آفريقا جديدترين نمونه کشوري بوده است که پرچم خود را براي يک کشتي تحت کنترل خطوط کشتيراني جمهوري اسلامي ايران پايين آورده است.

شبکه تلويزيوني «بي بي سي» نيز پيشتر در گزارشي نوشت که تهران پيش  از اين، چنين روشي را براي اجتناب ناوگان تجاري خود از تحريم ها اجرا کرده بود. همچنين بر اساس اين گزارش، مجلس ايران قانوني را تصويب کرده است که بر اساس آن بخش خصوصي نيز مي تواند نفت اين کشور را بفروشد در نتيجه خريداران نفت وجه خود را به بانک مرکزي ايران پرداخت نخواهند کرد بلکه اين وجه به حساب هاي شرکت هاي خصوصي ريخته خواهد شد. بر اساس اين قانون، ۲۰ درصد نفت ايران توسط شرکت هاي خصوصي فروخته خواهد شد. بي بي سي در پايان نوشت: ايران در شکست تحريم ها تجربه دارد اما آن چه بروکسل و واشنگتن مي خواهند اين است که هزينه هاي انجام چنين کاري را به سطحي افزايش دهند تا ادامه اين کار براي تهران در بلندمدت ممکن نباشد. در همين حال پيشتر مهر گزارش داد: سيدعطاءا... صدر، مديرعامل سازمان بنادر و دريانوردي ايران نيز درباره بيمه کشتي ها با توجه به تحريم هاي آمريکا گفت: ايران اعلام آمادگي مي کند که تمامي کشتي هاي خارجي که وارد آب هاي ايران مي شود را تحت پوشش بيمه قرار دهد و هيچ نگراني در اين مورد وجود ندارد.وي همچنين تاکيد کرد: تمام کشتي هاي ايراني هم تحت پوشش شرکت هاي بيمه ايراني قرار گرفته اند و پوشش بيمه اي براي آن ها وجود دارد.

 

اظهارات وزير دفاع آمريکا درباره طرح بستن تنگه هرمز

در همين حال وزير دفاع آمريکا مدعي شد که اين کشور قابليت نظامي براي مقابله با تلاش هاي ايران براي بستن تنگه هرمز را دارد و ايران را مسئول هرگونه اختلالي در ارسال محموله هاي نفتي خواهد دانست. به گزارش ايسنا، لئون پانتا، وزير دفاع آمريکا در يک کنفرانس خبري مشترک با فيليپ هاموند، همتاي انگليسي اش گفت: آمريکا براي هرگونه اقدام احتياطي در منطقه آماده است. ما در قابليت هايي سرمايه گذاري کرديم که اطمينان حاصل کنيم تلاش ايران براي بستن مسير کشتيراني در خليج فارس چيزي خواهد بود که ما توان مقابله با آن را خواهيم داشت، البته اگر تصميم به انجام چنين کاري بگيرند. هاموند نيز در اين کنفرانس خبري گفت که لندن به اطمينان از باز نگه داشته شدن مسيرهاي دريايي خليج فارس متعهد است.

 

تنگه هرمز قفل دنياست و کليد آن در دست ايران است

در همين حال کريمي قدوسي طراح طرح بستن تنگه هرمز در مجلس با بيان اين که همه تحريم ها بايد لغو شوند تا تنگه هرمز کاملا آزاد باشد، گفت: کشورهايي که به تحريم هاي ايران پافشاري مي کنند، بدانند که ملت ايران از طريق مجلس به دولت پيشنهاد مي کند تا حقوق ملت را در تنگه هرمز اعمال کند، لذا اگر تشخيص دهيم اين عبور و مرور براي ما ضرر دارد جلوي آن را مي گيريم. وي با بيان اين که قفل دنيا است وکليد آن در دست ايران است تاکيد کرد: کشورهاي تحريم کننده حق ندارند در صورت ادامه تحريم ها، بي ضرر از تنگه هرمز عبور کنند و بر اساس ضربه متقابل و دفاع جلوي نفتکش هايي که نفت ما را به سمت کشورهاي تحريم کننده نفتي مي برند و حقوق مسلم ما را در دنيا نفي مي کنند خواهيم گرفت.



رای دریافت فایل ، با توجه به سرعت اینترنت خود ، یکی از سه لینک روبرو را کلیک نمایید:

برای استفاده این صوت در سایت یا وبلاگ خود می توانید از این کد استفاده کنید:


آنچه می‌شنوید گزارشی صوتی است از حضور سرزده رهبر انقلاب در منزل شهید داریوش رضایی‌نژاد. این برنامه صوتی با صحبت‌های «آرمیتا» درباره صحنه‌ی شهادت پدرش آغاز و با گفت‌وگوی رهبر انقلاب با خانواده‌ی شهید ادامه می‌یابد.
http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/18784/smpl.jpg
گزارش مكتوب این دیدار چندی پیش با عنوان «پـری» منتشر شده بود.
در این رابطه بخوانید :


 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب