آمار اتحاد با امام
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو وبلاگ



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 99
بازدید هفته : 463
بازدید ماه : 461
بازدید کل : 85801
تعداد مطالب : 106
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1

اتحاد با امام
راههای جلوگیری از نفوذ دشمنان

 

خانه کارگر، حسين کمالي را به عنوان کانديداي خود در انتخابات رياست جمهوري معرفي کرد
خراسان - مورخ یکشنبه 1391/05/08 شماره انتشار 18179
زاکاني: ورود زودهنگام به انتخابات رياست جمهوري به کشور آسيب مي زند

انوار- ۱۱ماه مانده به برگزاري انتخابات رياست جمهوري يازدهم و در حالي که اکثر چهره هاي احتمالي نامزدي انتخابات رياست جمهوري از اعلام موضع صريح در تاييد يا تکذيب حضور خود در انتخابات طفره مي روند، حضور حسين کمالي، دبير کل حزب اسلامي به عنوان نخستين کانديداي انتخابات رياست جمهوري به طور رسمي اعلام شد. همزمان اظهارنظرهاي موافق و مخالف درباره اصلاح قانون انتخابات و تغيير نهاد برگزار کننده انتخابات همچنان ادامه دارد و حتي اخباري مبني بر پي گيري طرحي از سوي برخي نمايندگان براي ايجاد نظام پارلماني و احياي نخست وزيري مطرح شده است.

 

خانه کارگر، حسين کمالي را به عنوان کانديداي خود در انتخابات رياست جمهوري معرفي کرد

به گزارش ايسنا، خانه کارگر کانديداي مورد حمايت خود در انتخابات رياست جمهوري را معرفي کرد. عليرضا محجوب در گفت وگو با ايسنا، حسين کمالي را به عنوان کانديداي موردنظر اين تشکل در انتخابات رياست جمهوري يازدهم مطرح و تاکيد کرد که بايد زمينه براي حضور جريان هاي غيراصولگرا در انتخابات پيش رو فراهم شود. وي با بيان اين که اهميت انتخابات رياست جمهوري در رقابت کانديداها از جريان هاي مختلف با يکديگر است، گفت: بر اين اساس بايد فضاي انتخابات براي انجام رقابتي کامل در کشور فراهم شود تا تمامي جريانات حاضر در کشور بتوانند وارد عرصه رقابت انتخاباتي شوند. نماينده مردم تهران در مجلس با تاکيد بر اين که بايد زمينه حضور تمامي جريانات در انتخابات رياست جمهوري فراهم شود، گفت: وزارت کشور و شوراي نگهبان بايد براي حضور و دعوت همه جريان ها و گروه هاي سياسي در انتخابات تلاش کنند. وي در عين حال تاکيد کرد که جريان ها و گروه هاي مختلف بايد با انگيزه وارد ميدان رقابت انتخاباتي شوند تا علاوه بر کسب نتيجه موردنظر منافعي براي نظام در بر داشته باشند. درهمين حال، به گزارش خبرآنلاين، حسين کمالي، دبيرکل حزب اسلامي کار، پنجم مرداد سال ۱۳۳۲ در شهرستان دورود زاده شد. او هشت سال وزير کار و امور اجتماعي در کابينه اول و دوم رفسنجاني و چهار سال در کابينه اول محمد خاتمي بوده است.

 

زاکاني: ورود زودهنگام به انتخابات رياست جمهوري به کشور آسيب مي زند

اين در حالي است که عليرضا زاکاني، عضو فراکسيون اصولگرايان مجلس، ورود به انتخابات رياست جمهوري را در مقطع کنوني بسيار زود دانست و گفت: ورود زودهنگام به انتخابات رياست جمهوري به کشور آسيب مي زند. عليرضا زاکاني در گفت وگو با ايسنا، اظهار کرد: در حال حاضر موضوعات بسيار مهم تري از انتخابات رياست جمهوري بايد در دستور کار مسئولان قرار گيرد، از اين رو ايجاد دغدغه جديدي تحت عنوان انتخابات رياست جمهوري آن هم در مقطع کنوني بسيار زودرس است و براي کشور آسيب ايجاد مي کند. وي در عين حال گمانه زني براي ورود افراد مختلف در انتخابات رياست جمهوري را بدون ايراد دانست و گفت: گمانه زني ها در قالب طرح اسامي مختلف براي ورود به صحنه انتخابات رياست جمهوري بدون ايراد است اما ورود جدي در قالب ساز و کارهايي که منجر به رقابت زودرس شود نادرست است. زاکاني در پايان تاکيد کرد که البته اظهارنظر درباره ورود افراد و جريان هاي مختلف به صحنه انتخابات رياست جمهوري در مقطع کنوني بسيار زود است. در همين حال، ترقي، عضو شوراي مرکزي حزب موتلفه اسلامي، از برگزاري جلسات ستاد انتخابات اين حزب و پي گيري مسائل مربوط به انتخابات در اين جلسات خبر داد.

 

عضو هيئت رئيسه: تعدادي از نمايندگان طرح ايجاد نظام پارلماني را ارائه مي دهند

حجت الاسلام حسين سبحاني نيا، نماينده نيشابور و عضو هيئت رئيسه مجلس در اين باره که آيا اين خبر که تعدادي از نمايندگان پيگير تدوين طرحي مرتبط با ايجاد نظام پارلماني هستند، صحيح است به خراسان گفت: تعدادي از نمايندگان مجلس در صدد تهيه طرحي براي ايجاد نظام پارلماني و يا احياي نخست وزيري هستند. وي افزود: نمايندگان در حال بررسي موارد و مولفه هاي تهيه اين طرح هستند. عضو هيئت رئيسه مجلس افزود: البته يک بخش از اين بحث به قانون اساسي باز مي گردد يعني احياي نخست وزير و نظام پارلماني نياز به بازنگري قانون اساسي دارد اما در ارتباط با مسائل ديگر مجلس مي تواند وارد عمل شود. در همين ارتباط، حسين پور، عضو کميسيون برنامه و بودجه به ايلنا گفت: تشکيل نظام پارلماني يکي از موارد مورد اشاره مقام معظم رهبري در سفر به کرمانشاه بود که بايد بحث نظام پارلماني به جاي نظام فعلي رياست جمهوري و احياي مجدد نخست وزيري به صورت جدي مورد بررسي نمايندگان قرار بگيرد. وي افزود: درمجلس فراکسيون بررسي نظام پارلماني تشکيل خواهد شد تا بحث هاي کارشناسي نيز براي تشکيل نظام پارلماني در دستور کار قرار گيرد. عضو کميسيون برنامه و بودجه در ادامه بيان کرد: موارد و اساسنامه تشکيل فراکسيون پارلماني تدوين شده و به زودي در اختيار رسانه ها قرار خواهد گرفت. وي گفت: مرکز پژوهش هاي مجلس مطالعات خوبي را نسبت به احياي نخست وزيري و نظام پارلماني داشته است. حسن  پور بيان کرد: فراکسيون نظام پارلماني و احياي نخست وزيري در مجلس به کمک چندي از دوستان در حال تشکيل است.



السفير خبر داد:
اشتون: دور جديد مذاکرات درباره موضوع هسته‌اي ايران به زودي برگزار مي‌شود
خراسان - مورخ یکشنبه 1391/05/08 شماره انتشار 18179
نويسنده: گروه سياسي political@khorasannews.com
آسوشيتدپرس: مذاکرات باقري و اشميد پيشرفتي نداشته است

در حالي که ديدار معاونان جليلي و اشتون روز سه شنبه در استانبول و پشت درهاي بسته انجام شد، خبرهاي ضد ونقيضي در مورد نتايج اين نشست منتشر شده است. خبرگزاري آسوشيتدپرس در گزارشي به نقل از يک ديپلمات ارشد اتحاديه اروپا که خواسته نامش فاش نشود، اعلام کرد که در نشست معاونان «پيشرفتي حاصل نشده». اين ديپلمات همين طور «چشم انداز ادامه مذاکرات در سطح عالي را نيز» در پرده اي از ابهام دانست. اين در حالي است که روزنامه السفير در خبري از قول کاترين اشتون، مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا در خبري اعلام کرد: «مذاکرات ميان مقامات ايراني و اروپايي در موضوع هسته اي ايران به زودي برگزار مي شود.» اشتون در مورد زمان و مکان اين نشست اظهارنظري نکرده است. مشروح اين گزارش در پي مي آيد.

اشتون: دور جديد مذاکرات درباره موضوع هسته اي ايران به زودي برگزار مي شود

به گزارش مهر به نقل از السفير، کاترين اشتون در اظهارنظري کوتاه پس از برگزاري نشست معاونان در استانبول اعلام کرد: مذاکرات ميان مقامات اروپايي و ايراني در موضوع هسته اي ايران به زودي برگزار مي شود. خبرهايي در مورد زمان و مکان اين ديدار منتشر نشده است. پيشتر و در پايان سفر باقري به ترکيه، منابع ديپلماتيک در آنکارا اعلام کرده بودند که باقري و داوود اوغلو براي ادامه مذاکرات ايران و ۱+۵ در استانبول توافق کردند. پيشتر دفتر کاترين اشتون نيز در بيانيه اي درباره ديدار معاونان اعلام کرده بود که اين ديدار به اين منظور انجام مي شود تا دو طرف درباره «احتمال ديداري در آينده در سطح سياسي» با يکديگر صحبت کنند. دفتر کاترين اشتون همچنين تاکيد کرده بود که اشتون در اين باره با جليلي تماس خواهد گرفت. به دنبال گفت وگوي تلفني ۱۹ تيرماه هلگا اشميد با علي باقري معاون دبير شوراي عالي امنيت ملي، نشست معاونان در استانبول در تاريخ سه شنبه سوم مرداد بين معاونان جليلي و اشتون به منظور ايجاد تفاهم و هماهنگي ميان ديدگاه هاي ايران و ۱+۵ و زمينه سازي براي گفت وگوي تلفني کاترين اشتون، رئيس سياست خارجي اتحاديه اروپا و سعيد جليلي، مذاکره کننده ارشد ايران در استانبول برگزار شد و بعد از يک روز بحث و بررسي دو طرف از نتايج مذاکرات اظهار رضايت کردند.

 

خبرگزاري آسوشيتدپرس مدعي شد: مذاکرات هسته اي پيشرفتي نداشته است

اين در حالي است که به گزارش ديپلماسي ايراني به نقل از آسوشيتدپرس، يک مقام عالي رتبه اروپايي مدعي شد مذاکرات باقري و اشميد پيشرفتي نداشته است و چشم انداز از سرگيري مذاکرات هسته اي با ايران در سطح عالي نيز در پرده ابهام مي باشد. اين ديپلمات اروپايي با اشاره به نشست باقري و اشميد مدعي شد اين مذاکرات پيشرفتي نداشته و اشميد نيز همين نکته را به اطلاع اشتون رسانده است. اين در حالي است که اشتون مسئول اطلاع رساني در خصوص نتايج به ديگر طرف هاي مذاکره هسته اي با ايران است. برخي ديپلمات ها ادعا مي کنند، عدم پيشرفت در مذاکرات اخير در استانبول موجب مي شود که احتمالا جليلي و اشتون در گفت وگوي تلفني خود روي نشستي ديگر با حضور باقري و اشميد توافق کنند يا اين که بار ديگر کارشناسان براي ادامه مذاکره هسته اي وارد عمل شوند. به گفته آن ها با توجه به افزايش تنش ها در منطقه و خطر درگيري نظامي، به هر ترتيب مذاکرات در هر سطح ممکن ادامه مي يابد.

 

هافينگتن پست: آمريکا با تحريم ها عليه ايران حقوق بشر را نقض کرد

در همين راستا به گزارش فارس، روزنامه هافينگتن پست طي گزارشي تصريح کرد: تحريم هاي به اصطلاح هوشمند آمريکا عليه ايران به طور گسترده موجب نقض حقوق بشر و آزادي هاي اساسي شده است که مقامات آمريکا داعيه دار آن هستند. بر اساس اين گزارش در حالي که اين تحريم ها به بهانه مقابله با برنامه هسته اي ايران و تحت عنوان تحريم هاي هوشمند وضع شده اند، محدوديت هاي ناشي از اين تحريم ها، به طور گسترده اي موجب نقض حقوق بنيادين بشر و آزادي هاي اساسي ايرانيان شده است. با توجه به اين که لازمه گسترش دموکراسي، توانايي افراد در دسترسي آزادانه به اطلاعات و تسهيل تبادل افکار و ايده هاست، سياست گذاران آمريکايي بايد مراقب باشند که تحريم ها موجب محدود شدن آزادي هاي اساسي افراد در کشورهاي تحت تحريم نشود.

 

سفير ايتاليا: برخي کشورها تحت تاثير تحريم هاي ضدايراني از فعاليت هاي تجاري با تهران بازمانده اند

در همين حال به گزارش ايرنا، سفير ايتاليا در تهران با اظهار تاسف از اعمال تحريم ها عليه جمهوري اسلامي ايران گفت: کشورهايي که از قابليت هاي بالايي براي انجام صادرات به ايران برخوردارند، تحت تاثير تحريم  هاي ضدايراني قرار گرفته و از انجام فعاليت هاي تجاري با ايران محروم مانده اند. آلبرتو برادانيني در گفت وگو با ايرنا تصريح کرد: تحريم ها ظاهرا براي هدف قرار دادن ايران وضع و اعمال شده اند اما در عين حال کشورهايي که فناوري ها و کالاهايي براي صادرات و ارائه به ايران دارند نيز، تحت تاثير اين تحريم ها قرار گرفته اند.

 

سفير ايران در سوئيس: ايران کنترل خليج فارس را در اختيار دارد

همزمان به گزارش مهر، ايگال کاسپي سفير رژيم صهيونيستي در سوئيس که با روزنامه تاگس آنسايگر گفت وگو مي کرد، در پاسخ به پرسشي درباره ترس از حمله نظامي از سوي اسرائيل به ايران و پيامدهاي آن گفت: ايران يک رژيم اتمي است که مي تواند کنترل خليج فارس را در اختيار داشته باشد و قيمت نفت را هم تعيين کند. ضمنا موشک هاي ميان برد ايران امروز حتي به اروپا مي توانند اصابت کنند. اسرائيل به کرات تاکيد نموده که در وهله اول خواهان آن است با همکاري جامعه بين المللي راه حلي براي مشکل ايران پيدا کند. ولي اسرائيل همه گزينه ها را براي خود باز نگه مي دارد. وي در پاسخ به اين پرسش که گزينه نظامي نيز شامل همه گزينه هاست، گفت: اين سوال فعلا مطرح نيست زيرا هنوز از همه ظرفيت ديپلماتيک استفاده نشده است. سفير رژيم صهيونيستي همچنين در پاسخ به اين پرسش که آيا اسرائيل خود بمب اتمي دارد يا خير، بدون اين که اين سوال را رد کند، گفت: اسرائيل اولين کشور نخواهد بود که بمب اتمي را در خاورميانه به کار گيرد. در همين حال به گزارش فارس، بيل آئرس منتقد کهنه کار جنگ و استاد محقق آمريکايي در گفت وگو با شبکه تلويزيوني راشاتودي، اقدام نظامي آمريکا، سازمان پيمان آتلانتيک شمالي (ناتو) و رژيم صهيونيستي به ايران را يک فاجعه توصيف و اعلام کرد که اقتصاد و جامعه آمريکا ديگر نمي توانند جنگ هاي تهاجمي، تجاوزکارانه و اشغال گرانه کشورشان را تحمل کنند.

تحليل صادق زيباکلام از نتايج مذاکرات معاونان ايران و 1+5 در استانبول

صادق زيباکلام، استاد دانشگاه و کارشناس مسائل سياسي در مورد اعلام نگراني نتايج مذاکرات باقري و اشميد در استانبول، به ديپلماسي ايراني گفت: من معتقدم که اين که هيچ اعلاني بعد از مذاکرات آقاي باقري و خانم اشميد صورت نگرفته، به معناي آن است که مذاکرات حداقل به شکست نينجاميده است. اگر به شکست انجاميده بود، دست کم طرف غربي يعني خانم اشميد مي گفت که متاسفانه مواضع ايران اين گونه است يا اگر مي خواستند به زبان ديپلماتيک اين مسئله را بيان کنند، مي گفتند که پيشنهاداتي به ايران داده شده و قرار است ايران اين پيشنهادات را بررسي کند اما اين که حتي به اين صورت هم مطلبي بيان نشده اتفاقا مثبت است. چون اگر به نتيجه منفي رسيده بودند غربي ها در اعلام اين خبر پيش دستي مي کردند.



دعاي روز نهم ماه مبارک رمضان
خراسان - مورخ یکشنبه 1391/05/08 شماره انتشار 18179

اَللَّهُمَّ اجعَل لِي فيِهِ نَصِيبا مِن رَحمَتِکَ الوَاسِعَةِ وَاهدِني فيِهِ لِبَرَاهِينِکَ السَّاطِعَةِ وَ خُذ بِنَاصِيَتي اِلَي مَرضَاتِکَ الجَامِعَةِ بِمَحَبَّتِکَ يَا اَمَلَ المُشتَاقيِنَ.

خدايا براي من در اين ماه بهره اي از رحمت گسترده ات قرار ده و به جانب دلايل درخشانت راهنمايي کن و به سوي خشنودي فراگيرت متوجه کن، به مهرت اي آرزوي مشتاقان.



آغاز کمپين تحريم حضور وليعهد بحرين در المپيک لندن
خراسان - مورخ یکشنبه 1391/05/08 شماره انتشار 18179

فعالان حقوق بشر لندن خواستار جلوگيري از شرکت"شيخ ناصر بن حمد آل خليفه" در بازي هاي المپيک 2012 شدند. به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از دفتر کميسيون حقوق بشر اسلامي لندن، کمپين تحريم حضور وليعهد بحرين در المپيک لندن به عنوان رئيس کميته ملي المپيک بحرين به دليل ارتباط وي با جنايات آل خليفه به راه افتاد. کميسيون حقوق بشر اسلامي با انتشار فراخواني از فعالان حقوق بشر و سازمانهاي مردمي خواست با تحريم حضور "شيخ ناصر بن حمد آل خليفه" وليعهد بحرين در اين بازيها اعتراض خود را به سرکوب وحشيانه معترضان بحريني نشان دهند. وليعهد بحرين از جمله دست اندرکاران سرکوب شديد معترضان است.



 

پيشروي ارتش سوريه در حلب
خراسان - مورخ یکشنبه 1391/05/08 شماره انتشار 18179
نويسنده: سيدمحمداسلامي m.eslami@khorasannews.com
تلويزيون دولتي سوريه: شورشيان بعد از شکست در دمشق، سعي دارند حلب را به "لانه‌اي براي تروريسم خود" تبديل کنند

با ادامه درگيري هاي شديد در شهر حلب سوريه، نگراني ها درباره شرايط بحران سوريه افزايش يافته است. به گزارش خبرگزاري فارس ارتش و نيروي حفظ امنيت سوريه کار پاک سازي جدي شهر حلب را از حي الصاخور آغاز کردند و تاکنون چندين سرکرده از گروهک‌هاي مسلح کشته شده اند. به گزارش فارس به نقل از منابع رسانه‌اي ارتش عمليات ورود به منطقه الصاخور را با سرکوب شديد تروريست‌هايي آغاز کرده است که در چند روز گذشته آشوب و کشتار را در منطقه در پيش گرفته بودند. بسياري از ساکنان اين منطقه طي روزهاي گذشته به مناطق امن کوچ کرده‌اند. تعداد زيادي از تروريست‌هايي که خود را عضو گروهک «لشکر التوحيد» مي‌دانند و شعارهايي شبيه شعارهاي القاعده سر مي‌دهند، در اين منطقه متمرکز شده اند. بي بي سي نيز به نقل از مخالفان دولت سوريه گزارش داد که تانک‌هاي ارتش که در روزهاي گذشته در حوالي شهر حلب مستقر شده بودند، در حال پيشروي به سمت مناطقي در جنوب غرب اين شهر هستند. حلب دومين شهر بزرگ و پرجمعيت‌ترين شهر سوريه است.

تروريست‌ها امام جماعت مسجد حلب را کشتند

تلويزيون دولتي سوريه اعلام کرده است که شورشيان بعد از شکست در دمشق، سعي دارند حلب را به "لانه‌اي براي تروريسم خود" تبديل کنند. در همين حال خبرگزاري براثاي عراق خبر داد که يک گروه مسلح از شبه نظاميان "ارتش آزاد سوريه" به مسجد "آمنه" در سيف الدولة شهر حلب حمله کرده و عبداللطيف الشامي، امام جماعت اين مسجد را مقابل چشمان نمازگزاران ربودند. اين منابع در ادامه افزودند: «زماني که نمازگزاران تلاش مي‌کردند از عبداللطيف الشامي دفاع کنند، افراد مسلح در محوطه مسجد به طرف آن‌ها شليک کرده و بعد از گذشت چند ساعت از ربودن الشامي وي را به قتل رساندند.»

 

خروج نيروهاي امدادي از حلب

روز جمعه هم سازمان صليب سرخ جهاني اعلام کرد که به دليل شدت درگيري‌ها در حلب بخشي از فعاليت‌هايش در اين شهر را متوقف مي‌کند. به گزارش روزنامه اماراتي الاتحاد، بنا به اعلام صليب سرخ، هلال احمر سوريه نيز برخي از فعاليت‌هاي خود در شهر حلب را به حالت تعليق درآورده که از جمله آن ها مي‌توان به انتقال مجروحان از طريق آمبولانس و خدمات اورژانس اشاره کرد. صليب سرخ اعلام کرده فقط ۵۰ تن از امدادگران بين‌المللي در سوريه خواهند ماند. علاوه بر حلب خبرگزاري آلمان مدعي شد که در اردوگاه يارموک درگيري هايي بين نيروهاي دولتي با فلسطيني‌هايي که از مخالفان اسد پشتيباني مي‌کنند و ساکن اين اردوگاه هستند، رخ داده است.

 

کميسر حقوق بشر سازمان ملل: دولت و اپوزيسيون مرتکب جنايت عليه بشريت شده‌اند

ناوي پيلاي، کميسر عالي حقوق بشر سازمان ملل در ژنو بار ديگر نگراني خود را از ناآرامي‌هاي سوريه ابراز کرد و از دولت و اپوزيسيون اين کشور خواست مراقب جان غيرنظاميان باشند. پيلاي دولت و "بخش‌هايي از اپوزيسيون" را به جنايت عليه بشريت و جنايات جنگي متهم کرد. کميسر عالي سازمان ملل تصريح کرد که آمران و عاملان اين جنايت‌ها بايد شناسايي و محاکمه شوند. او پيش‌تر نيز با طرح اتهام‌هايي مشابه خواستار آن شده بود که ديوان بين‌المللي کيفري لاهه براي شفاف‌سازي در اين زمينه وارد عمل شود. سازمان علمي،‌ فرهنگي، آموزشي سازمان ملل "يونسکو" نيز با درخواست از دوطرف براي خويشتن داري، حمايت از آثار باستاني و اماکن فرهنگي شهر حلب را خواستار شد.

 

نگراني از تشديد درگيري‌ها در حلب

در همين حال کشورهاي مخالف دولت سوريه سعي مي کنند از درگيري هاي حلب براي فشار بيشتر به اين کشور استفاده کنند. به گزارش الجزيره، انگليس، ايتاليا، فرانسه و ترکيه از طرف‌هاي درگير در سوريه خواستند تا خويشتن داري خود را حفظ و براي حفظ جان و اموال غيرنظاميان کوشش کنند. بان کي مون، دبيرکل سازمان ملل با ابراز نگراني شديد از بالا گرفتن درگيري‌ها ميان مخالفان مسلح و ارتش سوريه در شهر حلب تاکيد کرد که خشونت بايد از سوي هر 2 طرف متوقف شود. از سوي ديگر رابرت مود، رئيس پيشين ناظران بين‌المللي مستقر در سوريه در سخناني مدعي شد: «سقوط دولت بشار اسد امري حتمي است و فقط مسئله وقت در اين ميان مطرح است.» وي که 19 ژوئيه پس از پايان ماموريتش دمشق را ترک کرد، در عين حال تاکيد کرد: «اين که برخي‌ها معتقدند سقوط بشار اسد و يا کناره گيري وي از قدرت باعث حل و فصل وضعيت جاري در اين کشور مي‌شود کمي ساده‌بينانه است.»

 

لاوروف: ادامه خونريزي در سوريه نتيجه حمايت غرب از گروه هاي مسلح است

وزير خارجه روسيه با بي نتيجه توصيف کردن تلاش مخالفان سوري عليه بشار اسد خاطر نشان کرد غرب و برخي کشورهاي منطقه، اين افراد را به ادامه اقدامات تروريستي تشويق مي کنند. به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از پايگاه روسيا اليوم ، "سرگئي لاوروف" گفت: «متاسفانه شرکاي غربي ما روشي متفاوت را در پيش گرفته اند و به همراه برخي کشورهاي همسايه سوريه در راستاي تشويق گروههاي مسلح عليه نظام حرکت مي کنند که نتيجه اي جز خونريزي بيشتر در بر ندارد.» وزير خارجه روسيه با اشاره به اينکه اقدامات مخالفان، اسد را مجبور به کناره گيري نخواهد کرد، افزود: «ما همواره به دولت سوريه تاکيد کرده ايم که گامهاي اوليه را بردارد، اما هنگامي که گروههاي مسلح شهرهايي از جمله حلب را اشغال مي کنند به نظر من تراژدي جديدي در راه است.»

 

رويترز: ترکيه با مشارکت قطر و عربستان يک "مرکز فرماندهي" براي کمک به مخالفان سوري بر پا کرد

درحالي که ارتش سوريه درگير مبارزه با تروريست ها در حلب است، رويترز خبر داد که ترکيه با همکاري عربستان سعودي و قطر به طور محرمانه يک "مرکز فرماندهي" براي ارائه کمک‌هاي حياتي نظامي و مخابراتي به مخالفان سوريه، در نزديکي مرز سوريه بر پا کرده است. اين مرکز در شهر آدانا واقع در جنوب ترکيه و در 100 کيلومتري مرز سوريه بر پا شده است. گفته مي‌شود، پس از سفر معاون وزير خارجه عربستان سعودي به ترکيه و درخواست او، اين پايگاه ايجاد شد. قطر يکي از کشورهايي است که نقش مهمي در مسلح کردن شورشيان در ليبي داشت و هم‌اکنون نيز نقشي مهم براي مسلح کردن شورشيان سوريه ايفا مي‌کند. نخست وزير ترکيه به تازگي در ديدار با ديويد کامرون، نخست وزير انگليس گفت که غيرممکن است که تنها نظاره‌گر خشونت اعمال شده در شهر حلب باشيم. العربيه نيز مدعي شد که اخلاص بدوي، عضو پارلمان سوريه، در ترکيه، جدايي خود را از نظام بشار اسد اعلام کرد. وي گفت: «با هدف جدايي از اين نظام ستمکار به ترکيه آمده‌ام.»

درخواست حوزه‌هاي ديني عراق از دولت براي محافظت از اماکن مقدس در سوريه

به دنبال تهديدات گروه‌هاي تروريست در سوريه مبني بر منفجر کردن اماکن مقدس به ويژه مرقد حضرت زينب(س) حوزه‌هاي ديني کربلا از دولت عراق خواستند تا براي محافظت از اماکن مقدس در سوريه هر چه سريع تر اقدام کند. به گزارش خبرگزاري براثاي عراق، تعدادي از حوزه‌هاي ديني کربلا با صدور بيانيه‌اي اعلام کردند که تمام گروه‌هاي درگير در سوريه بايد از هرگونه اقدام مسلحانه که منجر به اهانت و هتک حرمت بارگاه‌هاي مقدس در اين کشور شود خودداري کنند. در اين بيانيه اقدامات برخي از کشورهاي عربي در شعله‌ور کردن آتش درگيري‌ها و گسترش اختلافات طايفه‌اي در سوريه محکوم شد. حوزه‌هاي ديني عراق از دولت اين کشور خواستند تا براي محافظت و مراقبت از بارگاه‌هاي مقدس از جمله مرقد حضرت زينب(س) هر چه سريع تر مداخله کند. پيشتر گروه‌هاي تروريست به منفجر کردن اماکن مقدس به ويژه مرقد حضرت زينب(س) و کشتار شيعيان سوريه تهديد کرده بودند.



نشست اعضاي شوراي دستگاه هاي نظارتي برگزار شد
مصلحي: شوراي دستگاه‌هاي نظارتي به دنبال مچ‌گيري نيست
خراسان - مورخ یکشنبه 1391/05/08 شماره انتشار 18179
نويسنده: گروه سياسي political@khorasannews.com

نشست ماهيانه اعضاي شوراي دستگاه هاي نظارتي کشور صبح روز گذشته در سازمان بازرسي کل کشور برگزار شد. در اين نشست  منتظري رييس ديوان عدالت اداري، حيدر مصلحي وزير اطلاعات، رحماني فضلي رييس ديوان محاسبات کشور، مظفر معاون نظارت مجلس، مرادي معاون نظارت کارگروهي و حجت الاسلام و المسلمين مصطفي پورمحمدي رييس سازمان بازرسي کل کشور حضور داشتند. به گزارش ايسنا رييس شوراي دستگاه هاي نظارتي کشور پس از اين نشست گفت: شوراي نظارتي کشور به هيچ وجه يک مقوله براي مچ گيري نيست بلکه مجموعه اي است تا به دستگاه هاي مديريتي کشور در هر سه قوه کمک کند. حجت الاسلام، حيدر مصلحي در نشست جنبي جلسه «شوراي دستگاه هاي نظارتي کشور» در جمع خبرنگاران در خصوص چگونگي تشکيل اين شورا اظهارکرد: اين مجموعه با پيشنهادي که توسط دو دستگاه نظارتي چند سال قبل خدمت مقام معظم رهبري منعکس شد، تشکيل شده است و مقام معظم رهبري به رييس جمهور وقت دستور دادند که نسبت به راه اندازي اين دستگاه که زيرمجموعه سه قوه است اقدام شود. اين دستگاه نظارتي با هماهنگي در جهت تقويت مديريت کشور خواهد بود. وي ادامه داد: البته اين مجموعه به هيچ وجه مقوله مچ گيري نيست، بلکه مقوله اي است که در جهت تقويت مديريت کشور و سلامت آن شکل گرفته است. مصلحي خاطرنشان کرد: در برنامه توسعه کشور در مقاطع مختلف که مصوب مجلس شد، اين مجموعه پيش بيني مي شد که شوراي نگهبان نظر موافقي نسبت به آن داشت زيرا مغايرتي با قانون اساسي و در واقع اختيارات قوا نداشت اما در برنامه پاياني محول به مجمع تشخيص مصلحت شد که در آنجا بر اساس ماده 221 قانون اساسي تصويب و آيين نامه آن تدوين شد. رييس شوراي دستگاه هاي نظارتي کشور ادامه داد: آيين نامه در اختيار سران سه قوه قرار گرفت و سران سه قوه آن را تصويب کردند. همچنين بعد از تصويب و ابلاغ که طي يک دو هفته اخير اتفاق افتاد در مسير خود قرار گرفت. در طول اين مدت مجموعه شوراي دستگاه هاي نظارتي با عنوان شوراي هماهنگي دستگاه هاي نظارتي کار خود را دنبال مي کرد و موفقيت هاي بسيار خوبي در موقعيت هاي مختلف داشت. خصوصا در سطح استان ها از اين حرکت استقبال بسيار خوبي شده بود. مجموعه مديران استان ها در موفقيت مديريتي خود از اين شورا بهره برداري مي کردند که با شکل جديد مي تواند تاثيرگذاري بهتري در موفقيت مديريت کشور داشته باشد. مصلحي بيان کرد: به هيچ وجه اين مجموعه به معناي مچ گيري نيست زيرا دستگاه هاي نظارتي وضعيتي دارند که با ديد مچ گيري به آنها نگاه مي شود اما اين مجموعه به اين معنا نيست بلکه مجموعه اي است که هدف آن کمک به دستگاه هاي مديريتي کشور در هر سه قوه است که بخش عمده کار دست قوه مجريه است تا بتواند با توان بالاتري مديريت کشور را اداره کند و معضلات و مشکلات کشور را برطرف سازد. وي در خصوص جلسه روز گذشته اين شورا نيز خاطر نشان کرد: جلسه در راستاي جلسه هاي گذشته بود و درپي ابلاغ آيين نامه که توسط سران سه قوه شکل گرفت، تشکيل شد. همچنين جلسات ما تقريبا ماهيانه برگزار مي شود اما اين بار با تاخير برگزار شد و به اين دليل که مصوبه سران سه قوه را داشته باشيم که با تصويب سه قوه اين جلسه برگزار شد و در اين جلسه تصميمات خوبي اتخاذ شد که از جمله آن تصويب آيين نامه شوراي دستگاه نظارتي در استان ها بود که اين يکي از اقدامات خوب بود. رييس شوراي دستگاه هاي نظارتي کشور تصريح کرد: با طراحي و برنامه ريزي که انجام شده همين مباحث را در سطح استان  ها دنبال خواهيم کرد. همچنين خبرهاي مختلفي در رابطه با موضوعات مختلف کشور مطرح شد و نسبتا تصميم گيري هاي خوبي در اين جهت صورت گرفت. پيشتر مهر در تاريخ 91.4.27 خبر داده بود: با موافقت سران قوا، شوراي دستگاه هاي نظارتي 6 نفره متشکل از دو نفر از مسئولان نظارتي هر قوه، با انتخاب رئيس قوه و با حفظ استقلال هر يک از آنها در حدود مقرر در قانون اساسي تشکيل شد. در نامه ولي ا... خبره دبير شوراي دستگاه‌هاي نظارتي کشور و قائم مقام رئيس سازمان بازرسي کل کشور آمده است: دستورالعمل اجرايي ماده 221 قانون برنامه پنجم توسعه که بنا به پيشنهاد اعضاي شوراي دستگاه‌هاي نظارتي به موافقت سران قوا رسيده است و در تاريخ 21/3/1391 از طريق دفتر رئيس جمهور به دبيرخانه شورا ارسال شده، به شرح ذيل است: در اجراي ماده 221 قانون برنامه پنجم توسعه جمهوري اسلامي ايران که مقرر مي دارد:" به منظور ايجاد هماهنگي براي کارآمد نمودن نظام نظارت و ارتقاي بهره وري و براي تقويت مديريت کشور، شوراي دستگاه‌هاي نظارتي متشکل از دو نفر از مسئولان نظارتي هر قوه، با انتخاب رئيس قوه باحفظ استقلال هر يک از آنها در حدود مقرر در قانون اساسي تشکيل مي شود. دستورالعمل اجرايي اين ماده و نحوه تشکيل جلسات شورا، نحوه تصميم گيري و نحوه پيگيري تصميمات ظرف شش ماه سال اول برنامه به پيشنهاد اعضاي شورا و با توافق سران قوا تعيين مي گردد". اعضاي شوراي دستگاه هاي نظارتي بر اساس ماده ۱ اين دستورالعمل عبارتند از:

1- معاونت نظارت رئيس مجلس شوراي اسلامي

2- معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور

3- رئيس ديوان عدالت اداري

4- وزير اطلاعات

5- رئيس ديوان محاسبات کل کشور

6- رئيس سازمان بازرسي کل کشور

طرح رسيدگي به اموال و دارايي مسئولان در کميسيون هاي امنيت ملي و حقوق قضايي بررسي مي شود

حجت الاسلام حسين سبحاني نيا عضو کميسيون امنيت ملي و سياست خارجي و نماينده نيشابور در گفت وگو با خراسان درباره طرح رسيدگي به اموال و دارايي مسئولان در چه مرحله اي است اظهار داشت: اين طرح جزء آن دسته از طرح ها و لوايحي است که از مجلس هشتم باقي مانده و در دستور کميسيون ها قرار گرفته است. وي افزود: اين طرح که براي اصلاح مواردي از سوي شوراي نگهبان به مجلس عودت داده شده بود در يکي از کميته هاي داخلي کميسيون امنيت ملي و در کميسيون اصل نود بررسي خواهد شد. در همين ارتباط ايسنا خبر داد کميسيون قضايي و حقوقي مجلس شوراي اسلامي طرح شفاف سازي و رسيدگي به اموال و دارايي هاي مسئولان کشور را طي هفته جاري بررسي مي کند. اين طرح از سوي مجلس هشتم براي تاييد به شوراي نگهبان ارسال شد اما شوراي نگهبان ايراداتي به طرح وارد کرد و آن را براي اصلاح به مجلس بازگرداند.



وزير دادگستري: مسئول رسيدگي به پرونده «مرتضوي» قوه قضاييه است
خراسان - مورخ یکشنبه 1391/05/08 شماره انتشار 18179

وزير دادگستري در رابطه آخرين وضعيت پرونده «سعيد مرتضوي» گفت: مسئول رسيدگي به اين موضوعات قوه قضاييه است و بايد وضعيت کنوني اين پرونده را از سخنگوي اين قوه جويا شد. به گزارش ايسنا،‌ مرتضي بختياري در واکنش به تذکر ۱۶ نماينده مجلس شوراي اسلامي به وزارت دادگستري مبني‌ بر تسريع در رسيدگي به پرونده‌هاي قضايي دولت و پرونده کهريزک، تصريح کرد: بر اساس آيين‌نامه مجلس، اگر هيئت‌ رئيسه تشخيص داد، تذکر و خواسته نمايندگان را به وزارتخانه منعکس مي‌کند و ما هم مراحل بعدي آن را انجام مي‌دهيم. وزير دادگستري با اعلام اينکه تاکنون هيچ درخواستي از مجلس درباره رسيدگي به پرونده‌هاي دولتي به اين وزارتخانه منعکس نشده است، اعلام کرد: اگر درخواستي از سوي نمايندگان مجلس اخذ شود به‌طورحتم وزارت دادگستري هم مراحل آن را بر اساس قانون انجام مي‌دهد. وي در پاسخ به‌ سؤال خبرنگار خانه ملت در رابطه با چگونگي و وضعيت کنوني پرونده سعيد مرتضوي، افزود: مسئول رسيدگي به اين موضوعات قوه قضاييه است و بايد وضعيت کنوني اين پرونده را از سخنگوي قوه قضاييه جويا شد. در پايان جلسه علني يک‌شنبه مجلس شوراي اسلامي، برخي نمايندگان مجلس از جمله آقايان تابش، توکلي، شهرياري، نادران، جعفرزاده، رسايي، نجابت، اميرآبادي، مصباحي‌مقدم، فتاحي، محجوب، زارعي، دستغيب، اميري، اکبريان و ثروتي به وزير دادگستري پيرامون لزوم رسيدگي سريع‌تر به پرونده تخلفات کهريزک تذکر دادند.



توضيحات سفير ايران درباره طرح اجاره زمين‌هاي کشاورزي به قطري‌ها
خراسان - مورخ یکشنبه 1391/05/08 شماره انتشار 18179

مهر - عبدا... سهرابي سفير جمهوري اسلامي ايران در قطر گفت: به برخي از استان هايي که آمادگي دارند، اعلام کرده ايم که طرح هاي آماده خود را به دو شيوه اجاره طولاني مدت و خريد زمين براي توليد محصولات کشاورزي اتباع قطري ارائه دهند. وي با اشاره به اين که اين سرمايه گذاري بخش هاي مختلف از جمله کشاورزي را در بر مي گيرد، تصريح کرد: اخيرا وزارت اقتصاد و دارايي سازمان سرمايه گذاري با تضمين بانک مرکزي در حدود ۱۸۰ پروژه به سفارتخانه ها معرفي کرده که در صورت آمادگي، اتباع خارجي مي توانند در اين پروژه ها سرمايه گذاري کنند. سهرابي خاطرنشان کرد: اين پروژه ها در حوزه هاي مختلف پرورش ماهي و ميگو تا کنسروسازي و توليد مواد لبني، گوشتي و کشاورزي است.



اقدام جالب در معرفي کارمندان بدهکار
خراسان - مورخ یکشنبه 1391/05/08 شماره انتشار 18179

شنيده شده يکي از مسئولان ارشد يکي از وزارتخانه هاي اقتصادي پس از مشاهده فهرست کارمندان بدهکار اين وزارتخانه که پس از اخذ وام از بانک طرف قرارداد اين دستگاه، حاضر به پرداخت به موقع اقساط خود نيستند، دستور داده اسامي و مبالغ بدهي اين کارمندان در تابلوهاي اطلاع رساني و حتي سايت وزارتخانه درج شود. بدهي برخي از اين کارمندان کمتر از حقوق يک ماه آن هاست اما بيش از دو سال از پرداخت نشدن اقساط توسط آن ها مي گذرد.



 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب